Beauty Studio SouadWimperstyling

Wimperstyling

Wimperstyling bij Beauty Studio Souad: de Lash Volume Lift

Beauty Studio Souad is dé plek waar je terecht kunt voor een professionele wimperstyling. Mijn beauty behandeling zorgt ervoor dat jouw ogen stralen en jouw gezicht een extra boost krijgt. De Lash Volume Lift geeft jouw wimpers een extra volume, waardoor je ogen er nog mooier uitzien. Wil je meer weten over deze behandeling? Lees gauw verder!

De Lash Volume Lift: wat is het precies?

De Lash Volume Lift is een speciale beauty behandeling die ik aanbied in Beauty Studio Souad. Bij deze behandeling worden jouw wimpers gekruld met siliconen pads. De pads zorgen ervoor dat je wimpers een stuk meer volume krijgen, waardoor je ogen er direct veel mooier uitzien. Naast dat het effect direct zichtbaar is, blijft het resultaat van de Lash Volume Lift maar liefst 6 tot 8 weken zichtbaar.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Voordat ik beginnen met de behandeling, bespreken we eerst met jou wat je precies wilt bereiken. We bepalen samen hoe groot het volume van je wimpers moet worden en welke krul ik hierbij gebruik. Vervolgens breng ik een speciale olie aan op je ogen, om te voorkomen dat je huid gaat irriteren of reageert op de siliconen pads. Daarna ga ik aan de slag met de siliconen pads en krul ik je wimpers. Als laatste breng ik nog een speciale mascara aan, om het effect nog meer te benadrukken. Klaar!

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling duurt gemiddeld ongeveer 45 minuten. Dit is afhankelijk van hoe groot het volume moet worden en welke krul hierbij gebruikt wordt. Ik adviseer altijd om wat meer tijd te reserveren voor de behandeling, zodat je er lekker rustig voor kunt gaan zitten en zo het beste resultaat kunt bereiken.

Waarom bij Beauty Studio Souad?

Bij Beauty Studio Souad ben je verzekerd van professionele begeleiding. Zij weten precies hoe ze jouw wimpers moeten stylen, zodat je er na afloop stralend uitziet. Daarnaast gebruik ik  alleen professionele producten waardoor het resultaat optimaal is en lang blijft zitten. Kortom: bij mij ben je verzekerd van een perfect resultaat!

Kom langs voor een mooi resultaat!

Wil jij ook stralende ogen? Kom dan langs bij Beauty Studio Souad voor de professionele Lash Volume Lift behandeling! Als schoonheidsspecialistes sta ik voor je klaar om jouw wimpers te stylen en zorg te dragen dat jouw ogen er prachtig uit gaan zien. Wacht dus niet langer en boek direct een afspraak bij Beauty Studio Souad!