Beauty Studio SouadOver mij

Welkom bij Beauty Studio Souad!

Mijn naam is Souad en ik ben de trotse eigenaresse van Beauty Studio Souad, een beautystudio gevestigd in Ermelo.

Mijn liefde voor schoonheid gaat al terug naar mijn jeugd, toen ik als tiener altijd bezig was met make-up en kapsels. Als volwassene heb ik mijn passie voor schoonheid omgezet in een carrière binnen de beautybranche. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en meerdere certificaten behaald.

Bij Beauty Studio Souad kunnen klanten terecht voor verschillende behandelingen. Mijn specialiteit is Permanente Make-up. Dit is een techniek waarbij pigment wordt ingebracht in de bovenste laag van de huid om zo een permanente make-up te creëren. Deze techniek is ideaal voor mensen die geen tijd willen besteden aan dagelijkse make-up en die er altijd perfect uit willen zien.

Daarnaast bied ik ook nog andere behandelingen zoals Nagelstyling, Wenkbrauwstyling en Wimperstyling. Doordat ik verschillende certificaten heb behaald, kan ik deze behandelingen op een professionele manier uitvoeren. Bovendien ben ik gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging voor Permanente Make-up (NVPMA).

Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn met het resultaat van mijn werk. Daarom besteed ik veel aandacht aan persoonlijke service en luister ik goed naar de wensen van mijn klanten. Ik maak gebruik van hoogwaardige producten en ben altijd op de hoogte van de laatste trends in de beautybranche.

Als u op zoek bent naar een professionele beautysalon die staat voor kwaliteit en service, dan bent u bij Beauty Studio Souad aan het juiste adres! Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u vragen heeft of als u meer informatie wilt over één van mijn behandelingen.